Megismerkedni - lehetőség. Minket választani - jó döntés. Együtt dolgozni - siker!

Feliratkozás levelezőlistára

Céginformáció

E.B.D.C. Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft. 

 

1225 Budapest, Nagytétényi út 233.

Telefonszám: +36 20 3 59 59 39

Cégjegyzékszám: 01-09-170081

Adószám: 24288572-2-43

K&H bankszámlaszám: 10401196-50526684-78751000

E-mail: office@ebdc.hu

Felsőoktatási nyilvántartási szám: 00407-2013

Szolgáltatásaink

Alábbiakban részletesen tájékozódhat a feltüntetett szolgáltatások tartalmáról. A csomagok tartalmát a pályázat elnyerésétől (szolgáltatási szerződés aláírásától) számított 1 éven belül veheti igénybe az Ön intézménye. Minden partnerünknek megküldjük a felhasználói csomagot, amely tartalmazza az összes szolgáltatásunk leírását, különös hangsúlyt fektetve az Önök által elnyert csomagtartalomra. Amennyiben személyesen befárad Intézményünkbe, úgy személyesen kerül átadásra az  elnyert szolgáltatáscsomag, a matrica, a tesztre feljogosító kódokkal ellátott jegyek. Bármely munka alkalmassági tesztünket igényelheti. Akár különbözőt is. Olvassa el, hogy melyik teszt milyen célt szolgál, mit vizsgál! Nem kell azonnal döntenie, mivel Ön a csomagnak megfelelő számú biankó tesztjegyet fog kapni, melyet a lejárat idejéig szabadon felhasználhat, átruházhat.

minden kész csomagunk tartalmazza

Minden pszichológiai alkalmassági vizsgálaton átesett jelölt eredményét szóbeli konzultáció keretében értékeljük partnereink felé.

minden kész csomagunk tartalmazza

A tesztek eredményeit írásban is értékeljük, melyet a vizsgálatban részt vett személy referencia portfóliójához lehet csatolni. Ezek az eredmények egy későbbi alkalommal is hitelesen mutatják az adott teszt alkalmassági eredményeit.

minden "X"-es csomagunk tartalmazza (XSHR, XMHR, XLHR, XXHR)

A 89/1995. számú kormányrendelet értelmében kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottai részére minden cégnek.

A foglalkozás - egészségügyi szolgálat két módon biztosítható: 

 1. A munkáltató maga tart fenn ilyen szolgálatot. 
 2. A munkáltató külső szolgáltatót vesz igénybe

A vizsgálatok elvégzése ellenében térítési díjat fizetnek  a szolgáltatást végzőnek. A díjak mértékét a foglalkozás - egészségügyi szolgálatról szóló 89/1995. (VII.14.) Korm. rendelet tartalmazza. A rendeletben foglalt díjakról, azonban megállapodással el lehet térni.

Ennek érdekében Intézményünk igen kedvező feltételekkel, mélyen a piaci ár alatt képes közvetített szolgáltatásként foglalkozás egészségügyi szolgáltatást közvetít szerződött partnereinknek, melyek beépítésre kerültek HR csomagjainkba.

Intézményünk minden elérhető csomagjában közvetített szolgáltatásként beépítettük az üzemorvos- foglalkozás- egészségügyi kötelezően nyújtandó alap szolgáltatását "D" és "C" - foglalkozásegészségi osztályba sorolt cégek esetében.

Az LHR csomagban a "B"-"C"-"D" foglalkozás egészségügyi osztály tartozik.

Az XLHR csomagunkban pedig a legveszélyesebb "A" és "B" foglalkozás egészségügyi osztályba sorolt vizsgálatait is tartalmazza a "C"-"D" .osztályokon felül. 

Minden megvásárolt csomag a tárgy évre nyújtja a szolgáltatást. 

Eltérő, egyedi igény esetén pályázatot nyújthat be

Bővebben...

egyedi igényre
Ezt a fajta tanácsadást három vonalon lehet igénybe venni.
 1. A meglévő alkalmazottak személyre szabott felmérése, hogy a hatékonyabb, profitorientáltabb munkavégzés elérése érdekében milyen vonalon érdemes továbbtanulnia. 
 2. Milyen végzettségű és gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégát érdemes alkalmazni egy adott munkaterületen.
 3. Az adott cég fejlődésének érdekében milyen lépéseket érdemes és főként, milyen irányban megtenni, hogy többlet profithoz jusson az adott vállalkozás. Ez a fejlesztési tanácsadás személyes konzultációt, helyszíni szemlét, folyamattervet, költségvonzatot és hozam előrejelzést is tartalmaz. A vizsgálat és tanácsadás kiterjed a már meglévő vállalkozás fejlesztési és más piac szegmentációs lehetőségeinek felmérésére is, valamint a költséghatékony profilváltás, vagy bővítés lehetőségére is.
XLHR, XXHR és XXXHR csomagunk tartalmazza

Aki ezen az alkalmassági vizsgálaton megfelel, annak sportlövő, vadászfegyver használatára jogosító pszichológiai alkalmasságot igazoló dokumentumot adunk át.

egyedi igényre 

Mielőtt bármilyen tesztet választanánk a munkatársak kiválasztására, elsődleges, hogy feltérképezzük, milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie az ideális jelöltnek és milyen elvárásoknak kell majd megfelelnie.

Munkakör elemzésnek nevezzük azt a felmérést, mikor tisztázzuk, hogy az adott pozícióban milyen elvárásoknak kell megfelelnie a dolgozónak. Ezeket a tulajdonságokat sokszor a vezetők is különböző képen látják és ez, csak a személyes elbeszélgetés alatt derül ki. Ennek a fázisnak döntő jelentősége lehet a munkaerő kiválasztásban.  

Bővebben...

minden csomagban szabadon választható 

A legelterjedtebb személyiségteszt, melyet a nagyvállalatok alkalmaznak a munkaerő kiválasztásukban. Ezt a tesztet most elérhetővé tesszük, hogy munkatársaikat, alkalmazottaikat, közép és felsővezetőik személyiségéről megbízható képet kaphasson a vezető, mielőtt eldönti, hogy kit talál alkalmasnak az adott munkakör betöltésére. Ez a teszt alkalmas arra is, hogy a már meglévő munkaerő alkalmasságát mérje , vagy rámutasson rejtett képességeire, vagy hiányosságaira. A teszt alapján megállapítható, hogy az adott pályázó bizonyos jellemvonásai a vele megegyező adottságú emberek körében bizonyos szempontból az átlag fölött vagy alatt helyezkedik el.

A CPI teszt segítségével nagyobb rálátása lesz a vezetőknek arra, hogy miként „hozható ki a legjobb” munkatársaikból, milyen motívációt alkalmazzanak, hogy munkájukat hatékonyabbá tegyék. 

Bővebben...

minden csomagban szabadon választható 

/Bochum Munkahelyi Személyiségkérdőív/

Ez a személyiségteszt kifejezetten személyzetis célokra felhasználható. A már meglévő alkalmazottak felmérésére is ajánljuk. A teszt nagyszerűen érzékelteti, hogy mennyire érzik sikeresnek és elégedettnek magukat a dolgozók.

Bővebben...

minden csomagban szabadon választható 

/Minnesota Többtényezős személyiségkérdőív-2/

Átdolgozott,újrasztenderdizált  kiadás

Ez a teszt a legszélesebb körben használt klinikai pszichodiagnosztikai mérőeszköz.

Ami egy munkáltatónak nagyon fontos, hogy a személyiség, rejtett problémáira hívja fel a figyelmet. Ha fontos, hogy az adott munkaterületen (pl.:gyermekek) mennyire egészséges a dolgozó személyisége, akkor célszerű ezt a kérdőívet kitöltetni a munkavállalóval.

Bővebben...

minden csomagban szabadon választható 

Poppleton Allen-féle Értékesítői Készség Kérdőív 2000

A sikeres értékesítő tulajdonságait méri . Rendkívül fontos teszt. Az eladástechnikai munkaterületek munkaerő kiválasztásánál elengedhetetlen. Dominánsan segít eldönteni, hogy mennyire alkalmas az egyén értékesíteni. Ezt a tesztet úgy alkották meg, hogy bármilyen értékesítői területen használható legyen.

Bővebben...

minden csomagban szabadon választható 

Big Five Question  

A vezetői pozícióra való alkalmasságot mérő kérdőív.

Öt dimenziót mér. 

Bővebben...

prevenciós, reedukációs előadás és tréning

minden csomagban szabadon választható

A károkozás gyakorlatával napi szinten találkozunk, mégis a vállalkozásmenedzsmentnek egy méltatlanul elhanyagolt témaköre. Intézményünk vállalkozás fejlesztői nagyítót tartottak a téma elé és olyan előadással összekötött tréninget alkottak, ahol kidomborításra került ennek a nehezen észlelhető, vagy méltatlanul alábecsült károkozásnak a "műfaja" . Az előadás 4 pilléren nyugszik. 

Bővebben...

előadás 

minden csomagban szabadon választható

Gyakran hallunk a kiégés betegségről . Szakmai elnevezés Bornaut. Hallunk  a menedzser betegségről , ami az immunrendszert támadja meg, de keveset hallunk arról, hogy miként akadályozhatjuk meg ennek az egész testünkre-lelkünkre ható megterhelést és betegséget.

Az előadás felvilágosító jellegű, ahol gyakorlatokon keresztül a résztvevők önmagukat is fel tudják mérni, hogy mennyire veszélyeztetettek, mekkora a stressztűrésük. Az előadás során több technikát ismertetünk a stressz oldásának lehetőségei közül.

előadás-tréning

/a munkaerő kiválasztás buktatói/

minden X-es csomag tartalmazza

Nincs könnyű helyzete a vállalkozónak, mikor egy új munkaerőt vesz fel. Nehéz meghatározni , hogy milyen képességekkel rendelkezzen az alkalmazott.

Az előadás célja bemutatni néhány célspecifikus munkakört, ahol különböző tulajdonságokkal rendelkező személyeket érdemes alkalmazni a siker érdekében.

Kik Ők? Ezeket a lehetőségeket, kiválasztási eszközöket mutatjuk be a résztvevőknek. Játékos gyakorlatokkal fűszerezve.

előadás 

/problémás kollégák/

minden X-es csomag tartalmazza

A munkahelyünkön életünk ¼ ét töltjük el. Bizony nem mindegy, hogy milyen kollégáink vannak! Mit is lehet tenni a problémás kollégákkal való jobb viszony kialakításának érdekében?

A legnagyobb gond, ha a közösségbe nem illeszkedő személy „mérgezi a munkahelyi légkört”!

Az előadás ezt a problémakört járja körbe és ad tanácsot , mintegy „ellenanyagot” a könyöklők, a mellérendeltből, alárendeltet „csinálók” kezeléséhez.

Az előadás a jókedv mellett súlyos hiányosságokra és helytelen megítélésekre is felhívja a figyelmet, melynek célja, hogy a kollégák felismerjék saját magatartásukat a közösségben és instrukciókhoz jussanak a „negatív” elemeket illetően.

előadás

minden X-es csomag tartalmazza

Meddig mehetek  el az Önmenedzselésben? És mire figyeljen oda vállalkozó?

Az egyik oldal elhelyezkedni szeretne, a másik pedig a legképzettebb-legalkalmasabb munkaerőt szeretné megszerezni. Később is szembesülhetünk a kóros hazudozókkal? Miként fedezhetjük fel őket? Mi az oka ennek? Miként védjük ki és leplezzük le őket?

 

Erre készít fel ez az előadás.

esetelemzések

minden X-es csomag tartalmazza

A kriminológia izgalmas és misztikus téma. Sokan rajonganak Edgar Allan Poe, vagy Agatha Cristie műveiért, mások csatlakoznak a „Krimifalók” csapatához, megint mások pedig szeretnének bepillantást nyerni a valóságban és főként a napjainkban elkövetett bűnesetek hátterébe.

Ennek tesz eleget neves kriminológus meghívásával a Kriminális esetek c. előadásunk, amely fellebbenti a fátylat a közelmúltban Magyarországon és a nagyvilágban elkövetett hírhedt bűnesetek kulisszatitkairól. 

választható előadás az LHR, XLHR, XXHR, XXXHR csomagban

A szimpózium egy olyan mini kongresszus, ahol 150-200 fő vesz részt és az egész megrendezése sokkal családiasabb és bensőségesebb , mint egy nagy Kongresszus hangulata.

A jegy tartalmazza a korlátlan büfét, valamint minden szolgáltatásra, melyen szeretnének részt venni díjmentesen jegyet biztosítunk.

Ezek a szolgáltatások :

 • Aurafotózás
 • Angyaljós
 • Asztrálpszichológiai tanácsadás
 • Tenyérjóslás
 • Számmisztikus

 

A szimpózium teljes előadásának jegyzetanyagát átadjuk a résztvevőknek, érkezéskor.

Ezen a napon 4 előadást van alkalma meghallgatni a résztvevőknek.

Az előadások olyan témákat dolgoznak fel, amelyek szorosan kapcsolódnak a pszichológia témaköréhez, de mégis ritkán tárgyalt –kutatott információkat juttat el a résztvevőkhöz.

Néhány érdekes téma, melyről sikeres előadásokat volt alkalmam koordinálni(szerk):

 • a tetoválás pszichológiája,
 • tini-örömlányok,
 • gyermekrajzkép elemzés,
 • traumatérkép,
 • kutyapszichológia,
 • borderline személyiségzavar
 • esetbemutató,
 • Jézus-pszichológiája,
 • híres magyar tömeggyilkosok (a tiszazugi arzénes asszonyok, a balástyai rém, stb.)

 

Hosszan lehetne folytatni a sort. 

A szimpózumra érkező, egy könnyed, de izgalmakban bővelkedő napon vehet részt, amely populárisan bőviti pszichológiai szemléletü információival ,meglévő tudását.

 

A trénerképzési programjainkban a résztvevők az emberi személyiség, motívációk, miértjét vizsgálják. Megtanulják a karaktervédekezési párkapcsolati problémák mediációs technikáit és elemzésüket tanulják. Olyan tréneri technikákat, fogásokat és ötleteket sajátítanak el, amelyek a legnagyobb esélyt biztosítják ahhoz, hogy aktívvá tegyék a párkapcsolati tréningen résztvevő csoporttagokat. 

A tanfolyam kezdete: 2013. december 1., vasárnap

Bővebben...

A családi és társadalmi, valamint kulturális átörökítődések törvényszerűségeinek elemzése, valamint az egyént ért traumák korszakonként való ismétlődésének, valószínűsíthető feltérképezése

A tanfolyam kezdete: 2013. szeptember 28., szombat

Bővebben...

 3 FŐS VÁLLALKOZÁSOKNAK AJÁNLJUK (alap-, illetve bővített csomag)

Áraink az áfát nem tartalmazzák 

 

SHR csomag

XSHR csomag

Bármely választható munkaalkalmassági teszt - 3db

x

x

Szóbeli értékelés

x

x

Írásbeli értékelés

x

x

Szupervízió – 3 alkalom

 

x

Foglalkozásegészségügyi vizsgálat (vagy választható szolgáltatás, ld. akciók-kedvezmények fül alatt)

 

x

Marketingkommunikációs asszisztens képzés 1 főnek

 x

x

Hitelesítés (ld. Hiteles Vállalkozó Tanúsítvány)

 

x

Szabadon választott előadás

x

x

Eredeti ár

178.900

235.900

Pályázattal elnyerhető támogatás összege (ennyivel kell Önnek kevesebbet fizetnie elnyert pályázat esetén)

114.640

152.740

Fizetendő (részletfizetési igény esetén)

70.686

91.476

Fizetendő (egy összegben való kifizetés esetén)

64.260 (21.420 Ft/fő)

83.160 (27.720 Ft/fő)

 

 5 FŐS VÁLLALKOZÁSOKNAK AJÁNLJUK (alap-, illetve bővített csomag)

Áraink az áfát nem tartalmazzák 

 

MHR csomag

XMHR csomag

Bármely választható munkaalkalmassági teszt - 5db

x

x

Szóbeli értékelés

x

x

Írásbeli értékelés

x

x

Szupervízió – 5 alkalom

 

x

Foglalkozásegészségügyi vizsgálat (vagy választható szolgáltatás, ld. akciók-kedvezmények fül alatt)

 

x

Marketingkommunikációs asszisztens képzés 1 főnek

 x

x

Hitelesítés (ld. Hiteles Vállalkozó Tanúsítvány)

x

Szabadon választott előadás 5 fő részére

x

x

Szabadon választható + előadás 5 fő részére

 

x

Eredeti ár

245.900

385.900

Pályázattal elnyerhető támogatás összege (ennyivel kell Önnek kevesebbet fizetnie elnyert pályázat esetén)

149.510

251.510

Fizetendő (részletfizetési igény esetén)

106.029

147.829

Fizetendő (egy összegben való kifizetés esetén)

96.390 (19.278 Ft/fő)

134.390 (26.878 Ft/fő)

 

 7 FŐS VÁLLALKOZÁSOKNAK AJÁNLJUK (alap-, illetve bővített csomag)

Áraink az áfát nem tartalmazzák 

 

LHR csomag

XLHR csomag

Bármely választható munkaalkalmassági teszt - 7db

x

x

Szóbeli értékelés

x

x

Írásbeli értékelés

x

x

Szupervízió – 7 alkalom

 

x

Foglalkozásegészségügyi vizsgálat (vagy választható szolgáltatás, ld. akciók-kedvezmények fül alatt)

 

x

Marketingkommunikációs asszisztens képzés 1 főnek

 x

x

Hitelesítés (ld. Hiteles Vállalkozó Tanúsítvány)

x

Szabadon választott előadás 7 fő részére

x

x

Szabadon választható + előadás 7 fő részére

 x

x

Fegyverviselési engedélyhez szükséges pszichológiai szakértő alkalmassági vizsgálat 1 fő részére

 

x

Eredeti ár

352.900

485.900

Pályázattal elnyerhető támogatás összege (ennyivel kell Önnek kevesebbet fizetnie elnyert pályázat esetén)

222.954

311.264

Fizetendő (részletfizetési igény esetén)

142.940

192.099

Fizetendő (egy összegben való kifizetés esetén)

129.946 (18.563 Ft/fő)

174.636 (24.948 Ft/fő)

 

 16 FŐS VÁLLALKOZÁSOKNAK AJÁNLJUK (alap-, illetve bővített csomag)

Áraink az áfát nem tartalmazzák 

 

XXHR csomag

XXXHR csomag

Bármely választható munkaalkalmassági teszt - 16db

x

x

Szóbeli értékelés

x

x

Írásbeli értékelés

x

x

Szupervízió – 16 alkalom

 

x

Foglalkozásegészségügyi vizsgálat (vagy választható szolgáltatás, ld. akciók-kedvezmények fül alatt)

 

x

Marketingkommunikációs asszisztens képzés 3 főnek ajándékba

 x

x

Hitelesítés (ld. Hiteles Vállalkozó Tanúsítvány)

x

Szabadon választott előadás 16 fő részére

x

x

Szabadon választható + előadás 16 fő részére

 x

x

Fegyverviselési engedélyhez szükséges pszichológiai szakértő alkalmassági vizsgálat 1 fő részére

 x

x

Munkakör elemzés 1 db

 

x

Eredeti ár

742.700

1.116.700

Pályázattal elnyerhető támogatás összege (ennyivel kell Önnek kevesebbet fizetnie elnyert pályázat esetén)

471.020

734.300

Fizetendő (részletfizetési igény esetén)

298.848

420.640

Fizetendő (egy összegben való kifizetés esetén)

271.680 (16.980 Ft/fő)

382.400 (23.900 Ft/fő)